НАРАЧКИ:
Тел. 02 3 211 511
Моб. 070 38 66 66
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ВО РЕОНОТ НА ЦЕНТАРОТ
НА СКОПЈЕ И ВО НАСЕЛБА КАРПОШ, ОД 10:00 до 22:30 часот
МИНИМАЛНА НАРАЧКА ЗА ДОСТАВА 250 ДЕНАРИ
ВРШИМЕ ДОСТАВА И ВОН РЕОНИТЕ СО НАРАЧКА НАД 1000 ден.
FOODIO во Центар, ул. Македонија бр.10
FOODIO во Карпош 3, ТЦ Лептокарија