FOODIO не е само уште еден обичен ресторан.
FOODIO е новото вкусно место во Скопје, во кое ќе се вљубувате во храната повторно и повторно и повторно...


А, кој би можел да им одолее на врвните гиро пити, вкусни пита сендвичи и богати и свежи салати направени со многу љубов.


Следете ги своите сетила, дојдете во нашите ресторан на улица Македонија и во ТЦ Лептокарија ( Карпош 3 ) и ќе се уверите дека постои и АПЕТИТ НА ПРВ ПОГЛЕД.


FOODIO,


...it's foodilicious!

Во FOODIO користиме исклучиво 100% чисто говедско и свинско месо, како и првокласно пилешко.

НАЈУБАВИТЕ ГИРО ПИТИ


СЕ МОТААТ ВО